banner lesscherbanner lesscher

Accessoirevoordeel op uw Renault bij Munsterhuis

RIJSSEN – Een Renault rijden is nu wel heel compleet, tot 2 september krijgt u namelijk een accessoirecheque bij een nieuwe Renault die kan oplopen tot €1.000 euro. Zo maakt u uw nieuwe Renault helemaal op uw manier af!

Voor een complete beleving van uw nieuwe Renault mogen de juiste accessoires natuurlijk niet ontbreken. Van een kwalitatief inbouwaudiosysteem tot bijpassende velgen en van een dakkoffer tot een fietsendrager, er zijn vele manieren om uw Renault echt helemaal uw Renault te maken. Op de Renault MÉGANE, SCÉNIC, GRAND SCÉNIC, TALISMAN, KOLEOS en ESPACE ontvangen zowel zakelijke als particuliere rijders nu €750 euro accessoirevoordeel. Bij de Renault CAPTUR krijgt men nu tijdelijk een accessoirecheque van €500 euro. De Renault KADJAR heeft voor particuliere rijders een accessoirevoordeel van €750 euro en voor de zakelijke rijder een voordeel van €1000 euro.

Combineren
Renault heeft ter inspiratie al diverse accessoirepakketten voor samengesteld, zo is er het concertpakket met daarin het Focal Premium 6.1 pakket bestaande uit 4 speakers, 2 tweeters en een subwoofer. Daarnaast kan er zelf natuurlijk ook naar hartenlust worden gekozen uit een diverse collectie accessoires. U kunt kiezen uit diverse Renault accessoires inclusief montage, Renault-merchandise, banden of een GarantiePlus-verzekering, de keuze is aan u. Meer informatie? Loop eens binnen bij Munsterhuis aan de Nijverdalseweg 150 in Rijssen of kijk op: www.munsterhuisrenault.nl