banner lesscherbanner lesscher

Vakgarage Wolves benoemd tot LeasePlan Partner

RIJSSEN – Vakgarage Wolves is per 1 juli benoemd tot LeasePlan Direct Partner, het netwerk van regionale tussenpersonen van LeasePlan. Vakgarage Wolves is daarmee intermediair voor de leasemaatschappij in de regio Rijssen-Holten. LeasePlan Partners bieden de beste autolease-oplossingen, tegen de beste prijs. Zij profiteren daarbij van de ervaring en schaalvoordelen van de wereldmarktleider LeasePlan op het gebied van autoleasing.

Vakgarage Wolves is al sinds 1978 actief in de regio, vooral op het gebied van handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. Door toetreding tot het partnernetwerk van LeasePlan biedt de organisatie, met aan het roer Egbert Wolves uit Wierden, nu ook actief de mogelijkheid aan tot het afsluiten van leasecontracten. Vooral voor ondernemers uit de regio is de benoeming tot LeasePlan Partner een flinke aanwinst, omdat zij nu ook voor diverse leasepaketten terecht kunnen bij hun vaste adviseur zoals operational lease, rental- en shortlease. Laatstgenoemden zij vooral interessant voor ondernemers die op zoek zijn naar flexibiliteit. Wolves: “Uit onderzoek blijkt dat veel ondernemers bij voorkeur zaken doen met hun adviseur uit de regio. Veelal omdat het meer vertrouwd en persoonlijk voelt. Als LeasePlan Partner kan ik voorzien in alle behoeftes van mijn zakelijke klanten: te beginnen met het aanbieden van auto-leaseoplossingen, tegen condities die veel scherper zijn dan normaal gesproken mogelijk is voor tussenpersonen. Maar dan wel gegarandeerd inclusief de service en kwaliteit waar LeasePlan voor staat én aangevuld met de kennis en ervaring van een vertrouwd tussenpersoon”.

Netwerk
Het LeasePlan Partner netwerk ondersteunt regionale intermediairs. Alleen professionele en toegewijde ondernemers komen in aanmerking voor toetreding binnen het voorkeursnetwerk.