Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Aria Hengelo garandeert u iedere dag van 2019 een goede start!

HENGELO – Gaat 2019 ook voor u goed van start? Als het aan Aria in Hengelo ligt, mag u iedere dag in ieder geval rekenen op een goed startende auto.

Aria is specialist op het gebied van accu’s van alle bekende merken zoals Varta en vele andere. Zij leveren accu’s voor auto’s, motoren, oldtimers, boten, campers, caravans, scootmobielen en nog veel meer voertuigen.

Startmotoren en meer
Ook reviseren en leren zij dynamo’s en startmotoren van Bosch, Valeo, Lucas, CAV, Magneti Marelli, Hitachi, Mitsubishi, Nippondenso, Visteon, Delco en Iskra. Aria heeft altijd een ruime voorraad aan startmotoren en dynamo’s, zodat u snel weer op weg kunt.

Dienstverlening
De dienstverlening van Aria gaat verder dan alleen auto-elektriciteit. Wanneer er iets mis is met uw auto kunt u ook de storingen uit laten lezen bij Aria; zo kunnen zij bijvoorbeeld het service-lampje resetten, airbag-storingen verhelpen of motorstoringen oplossen. Natuurlijk beschikken zij over de nieuwste apparatuur om de huidige generatie accu’s in te leren, bijvoorbeeld voor auto’s met gespecialiseerde AGM of EFB accu’s voor start-stopsystemen. Ook het vervangen van verlichting is goed mogelijk. Kortom een vertrouwd adres voor divers onderhoud aan uw kostbare auto.

Kom langs
Aria Hengelo laat u graag kennismaken met hun uitstekende dienstverlening. U bent van harte welkom aan deEnschedestraat 203 in Hengelo. Hebt u behoefte aan meer informatie? Bel 074-291 46 53 of kijk ook op: www.ariahengelo.nl voor leuke aanbiedingen.