Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Autobedrijf Bösing door als Bosch Car Service

ENSCHEDE – Autobedrijf Bösing in Enschede gaat door met een nieuwe naam: Bosch Car Service Bösing. Het bedrijf stapt af van de Vakgarage-formule. Voor u als klant zal er niet veel veranderen: ook met de nieuwe naam mag u rekenen op de vertrouwde service waar Bösing voor staat.

Bosch Car Service telt in totaal meer dan 400 autobedrijven in Nederland, waardoor er altijd eentje in de buurt is. Alle bij Bosch Car Service aangesloten bedrijven zijn lid van BOVAG en staan voor de hoogst mogelijke kwaliteit bij onderhoud en reparaties. Zo behoudt u altijd de fabrieksgarantie van uw auto. Veel onderdelen in een auto worden gemaakt door Bosch, waardoor de vervangende onderdelen dus altijd van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Daarnaast worden werkzaamheden professioneel uitgevoerd naar de strikte voorschriften van uw autofabrikant. Het stellen van een diagnose bij problemen gaat ook efficiënt, dankzij de professionele apparatuur en software van Bosch die voor alle automerken inzetbaar is.

Betrouwbaar
Betrouwbaarheid is een belangrijk aspect van de Bosch Car Service formule. Zo maakt u altijd duidelijke afspraken over de kosten. Laat u uw APK uitvoeren in combinatie met een onderhoudsbeurt? Dan kan dit gezamenlijk voordeliger dan wanneer u dit apart uit laat voeren.

Kom langs
Bosch Car Service Bösing is gevestigd aan de Lenteweg 46 in Enschede. Bel voor meer informatie met: 053-461 16 16