Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Betaalbaar en vakkundig schadeherstel bij Autoschade Stoeten

ENSCHEDE – Bij Autoschade Stoeten in Enschede bent u aan het juiste adres voor uiteenlopend schadeherstel. Of het nu gaat om de kleine parkeerdeukjes van alledag of grotere schades, u mag rekenen op een vakkundig resultaat.

Bij de uitdeukservice kunnen kleine deukjes worden verwijderd zonder de lak daarbij beschadigen, hierbij wordt een speciale uitdeuktechniek gebruikt. Het paneel van uw auto wordt eerst gemonteerd en vervolgens wordt de deuk er met een stang als het ware ‘uitgelepeld’. Dit alles gebeurt snel en vakkundig terwijl u wacht onder het genot van een kopje koffie.

Vlotte, eerlijke service
Waar een deuk laten verwijderen middels de spuittechniek een dure aangelegenheid kan zijn, kunt u bij Autoschade Stoeten de deuk voor een gunstige prijs laten verwijderen. Kleine, rijdbare schades tot ongeveer A4-formaat kunnen met spotrepair hersteld worden. Hierbij blijft zoveel mogelijk de originele lak intact. Hebt u geen schade, maar is de auto wel toe aan een goede poetsbeurt? Autoschade Stoeten kan uw auto ook geheel reinigen en poetsen zodat deze zowel van binnen als buiten in nieuwstaat is.

Geen eigen risico
Autoschade Stoeten werkt met alle verzekeringsmaatschappijen. U betaalt ook géén eigen risico; dit neemt Autoschade Stoeten voor zijn rekening. Zij herstellen schades aan (vrijwel) alle merken.

Kom langs
Autoschade Stoeten is gevestigd aan de Chroomsteden 11 in Enschede. Bel voor een afspraak of meer informatie met: 053-43 05 223. Kijk ook op: www.autoschadestoeten.nl