Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Opel Ampera-e combineert rijgenot en duurzaamheid

HENGELO – Steeds meer fabrikanten hebben duurzame elektrische auto’s in hun assortiment zitten. Bij Opel is de keuze beperkt tot één model op dit moment. Maar wat voor eentje: de Ampera-e is innovatief, duurzaam en met een optimaal rijplezier. Toonaangevend in zijn klasse, ook in 2019.

De Ampera-e viel op bij kopers en pers dankzij het grote bereik in zijn klasse. Opel’s theoretische actieradius is maximaal 520 kilometer op een volle accu, hoewel dit in de praktijk eerder rond de 350 ligt. Een praktisch resultaat waar men terecht trots op is; veel merken kwamen niet in de buurt rond de introductie. Dankzij de uitstekende prestaties van de 60 kWh accu bereikt de Ampera-e de 100 kilometer per uur in slechts 7,3 seconden. Passagiers genieten van een ruim en comfortabel interieur, met hoogwaardige afwerking en materiaalgebruik. De Ampera-e is flexibel in zijn laadopties; u kunt onderweg gebruik maken van snelladers die in een half uur tijd tot 150 kilometer bij kunnen laden. Natuurlijk is de Ampera-e voorzien van de gebruikelijke veiligheidssystemen. Ook hier gaat Opel net een stapje verder. Een uitgebreid camera- en radarsysteem signaleert en voorkomt botsingen, assisteert bij het inparkeren en geeft een zeer veilig gevoel voor alle inzittenden.

Maak kennis
Opel Kamp Twente laat u graag kennismaken met de Ampera-e; deze is leverbaar vanaf 46.699 euro. Kom langs aan de Steenzoutweg 16 in Hengelo of Weezebeeksingel 4 in Almelo. Kijk ook op: www.kamptwente.nl