Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Hoge klanttevredenheid bij autobedrijf Gert van Keulen

BATHMEN – Autobedrijf Gert van Keulen is al vele jaren uw vertrouwde adres in Bathmen voor in- en verkoop van alle merken auto’s en onderhoud aan uw geliefde voertuig. Elke klant mag rekenen op een goed advies en een uitstekende service “We doen wat we zeggen” is hét motto bij autobedrijf Gert van Keulen.

Dat zij deze belofte meer dan waar maken blijkt ook uit de hoge mate van tevredenheid, onder de ruim 400 huidige klantbeoordelingen. Hun mening is het allerbelangrijkste; door altijd goede service en kwaliteit te leveren bouw je een belangrijke vertrouwensband op als bedrijf. We investeren actief in klanttevredenheid; onder meer met de eigen Gert van Keulen-app waarmee u gemakkelijk een onderhoudsafspraak kunt maken naast diverse andere, handige functies.

Steeds beter
Alles bij elkaar, resulteert dit in een tevredenheidscijfer 9,3; een verbetering ten opzichte van vorig jaar. “Hier zijn we uiteraard erg blij mee en dit is waar we het voor doen!”, aldus Gert van Keulen. “We streven ernaar om volgend jaar een nóg hoger cijfer te krijgen.” De beoordelingen van Gert van Keulen zijn te lezen op de website www.klantenvertellen.nl/reviews/1052392/gert-van-keulen-automobielen . U kunt hier ook zelf een beoordeling plaatsen.

Kom langs
Autobedrijf Gert van Keulen laat u graag kennismaken met hun uitstekende advies en betrouwbare service. U bent van harte welkom aan de Traasterdijk 1 in Bathmen. Bel voor informatie met 0570-540 719 of kijk op: www.gertvankeulen.nl