Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Nieuwe Ford Transit Custom is nu te koop

De nieuwe generatie van de Ford Transit Custom is compleet opnieuw ontwikkeld en biedt volgens Ford het laatste op het gebied van slim design en connectiviteit en is efficiënter dan ooit. De Transit Custom is er met keuze uit schone EcoBlue dieselversies en, later dit jaar, een krachtige Plug-in Hybrid en een volledig elektrische E-Transit Custom.

Bij de ontwikkeling van de geheel nieuwe Transit Custom heeft het team van Ford Pro zich meer dan ooit gericht op het creëren van een mobiel kantoor. De nieuwe generatie van de Transit Custom heeft volgens Ford verbeterde verhoudingen. Zo is de instaphoogte lager voor een eenvoudigere toegang tot de cabine en zijn de zijschuifdeuren extra breed. Met zijn hoogte van minder dan 2,0 meter is hij nog beter geschikt om te parkeren in parkeergarages.

De nieuwe Transit Custom biedt meer keuze dan ooit. De uitvoeringen die nu al besteld kunnen worden, zijn voorzien van een 2.0 EcoBlue motor. Deze is verkrijgbaar in vier verschillende vermogensvarianten van 110pk, 136pk, 150pk en 170pk. De eerste drie zijn standaard voorzien van een handgeschakelde zesbak en de sterkste versie met een geavanceerde 8-traps automaat. Later dit jaar zullen de Plug-in Hybrid en volledig elektrische E-Transit Custom nog volgen.

De nieuwe Transit Custom is standaard nog rijker uitgerust dan voorheen en is er in eerste instantie als Trend of Limited. De Ford Transit Custom Trend en Limited zijn te perfectioneren met verschillende individuele opties of pakketten. Hij is in een later stadium ook beschikbaar met een dubbele cabine en hoog dak.

De Transit Custom is inmiddels te bestellen. De nieuwe Transit Custom is er vanaf 31.670 euro. (Trend, 110 pk EcoBlue).