Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Toyota Hilux Challenger nu extra voordelig bij Peterman

ENSCHEDE – De Toyota Hilux Challenger is gericht op ondernemers, maar ook voor particulieren die van een stoere en rijk uitgeruste pick-up houden is dit een droom die uitkomt.

De Hilux is al meer dan vijftig jaar een vast onderdeel van de modellen van Toyota. Een auto die, zoals Toyota zelf zegt, onverwoestbaar is. De winst van de Dakar Rally 2019 kan dit alleen maar onderschrijven. De Hilux is een auto die tegen een stootje kan.

Specificaties
De Toyota Hilux Challenger is voorzien van extra cabineruimte en een grote laadbak. Verder is de auto uitgerust met een 2,4 liter dieselmotor en u heeft de keuze uit handgeschakeld of automaat. De Hilux Challenger heeft een trekvermogen tot maximaal 3.500 kg. Door de combinatie van deze factoren is deze Toyota ideaal voor iedereen die vaak wat grotere en zwaardere spullen te vervoeren heeft. Verder is de Hilux Challenger met Challenger pakket standaard voorzien van vierwielaandrijving met differentieelslot op de achteras en Climate Control. Ook is de laadbak voorzien van een tonneau cover en het interieur is rijk uitgerust met lederen bekleding, Full Map navigatiesysteem en een verstelbaar stuurwiel.

Actie
U kunt al een Toyota Hilux Challenger met Challenger pakket rijden voor € 32.990,- door een voordeel dat kan oplopen tot € 4.393,-. Deze actie loopt tot en met 31 maart van dit jaar. Voor alle voorwaarden omtrent deze actie gaat u naar Peterman Autogroep Enschede aan het Spaansland 8 in Enschede.